Byggkeramikrådets medlemssajt

Byggkeramikrådets (BKR) ambition är att leda den tekniska utvecklingen och främja användandet av byggkeramik i arkitektur och inredning i Sverige. KAF är en riksorganisation under BKR för företag inom handel med byggkeramik och tillhörande produkter. bkr.se/inspiration samlar information och inspiration för KAFs medlemmar.

 

KAFs målgrupp befinner sig i allt större utsträckning i digitala och sociala kanaler. Vår ambition är att möta dem även där. Därför valde vi för drygt ett år sedan att börja kommunicera i fler kanaler än medlemstidningen Lera.

Att arbeta långsiktigt och strategiskt i digitala kanaler gör att vi med större tyngd kan etablera BKR som den självklara auktoriteten inom byggkeramik. På inspirationsbloggen bkr.se/inspiration kan vi skapa en plattform och en mötesplats för inspiration och information för KAFs medlemmar.

På inspirationsbloggen finns alla reportage, personporträtt, trendspaningar och produktnyheter från medlemstidningen Lera, men här publicerar vi även aktuella nyheter som rapporter från mässor och lanseringar, samt filmklipp och mer bildmaterial till befintliga reportage.

Inspirationsbloggen möter målgruppen på ytterligare en plattform med ambitionen att rapportera, inspirera och verka kunskapshöjande. Syftet är att nå ut med det senaste inom branschen – kunskap, teknisk information och inspiration – till våra medlemsföretag inom KAF.

Kakelföreningens (KAF) medlemmar. KAF är en riksorganisation för företag inom handel med byggkeramik och tillhörande produkter.

  • Sociala medier
  • Rörligt
  • Onlinemagasin
  • Contentstrategi
  • Magasin
  • Content recycling